De spanning loopt op

4 oktober 2016

Na vandaag nog maar vier dagen en ZZ Leiden staat in de zaal. Na zes weken voorbereiding loopt de spanning op. Niet alleen popelt de ploeg van Armand Salomon om serieus aan de slag te gaan, maar ook de organisatie kan haast niet wachten.

Is de ploeg opgewassen tegen de nummer drie van de vorige competitie die ook dit jaar een sterk team binnen de lijnen brengt? Wat gaat bij de thuisploeg het tandem Anderson-Bell brengen en hoe sterk zijn Steijn en Alexis in de rebound? De eerste wedstrijd kan al veel zeggen over het verloop van de competitie.

We hopen op een lekker volle zaal. Via de website zijn sinds een week de tickets te koop. Jeugd tot 16 jaar betaalt zes euro. Vanaf 16 jaar is de toegang negen euro. Het is slim om digitaal te bestellen, want aan de kassa zijn de kaarten een euro duurder.

Nog beter: koop een seizoenkaart. Tot 16 jaar kost die 60 euro en vanaf 16 jaar 110 euro. U betaalt via de ticketsite, en haalt ‘m zaterdag bij de kassa op.