Alain de Koning van Circuit Bedrijfskleding: ‘Trots op deze samenwerking’

17 January 2020

Zeeuw & Zeeuw Feyenoord en Circuit Bedrijfskleding ondertekenden deze week een partnerovereenkomst. Het Rotterdamse familiebedrijf levert de fraaie maatpakken voor de staf en directie van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord. Wij stellen aan u voor: Alain de Koning, kledingspecialist pur sang en eigenaar van Circuit. 

Circuit Bedrijfskleding is een echt familiebedrijf. “35 jaar geleden richtten mijn ouders het bedrijf op”, vertelt Alain. “Vijftien jaar geleden nam ik het bedrijf over. Inmiddels bedienen we ruim 800 klanten in binnen- en buitenland. Ons klantenbestand is heel divers: van hotelketens tot restaurants.” 

Flexibiliteit 

De kracht van zijn bedrijf is volgens Alain de flexibiliteit en snelheid. “We zijn heel flexibel en geen vraag is te gek. We kunnen eigenlijk aan elke vraag wel tegemoet komen. Kleur, materiaal, maat: alles is te kiezen. Uiteraard van zeer hoge kwaliteit. We kunnen pakken leveren van een Duits merk, maar hebben ook ateliers in eigen beheer.” 

Trots 

De samenwerking met Feyenoord Basketball is hij positief. “Als Rotterdammer sta ik natuurlijk achter Feyenoord. En basketbal vind ik een erg leuke sport. Ik ben er trots op om de kleding aan Feyenoord Basketball te leveren.” Wilt u weten wat Circuit Bedrijfskleding voor u kan betekenen? Hier vindt u de website. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden om partner te worden van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball? Neem vandaag nog contact op met Armand Salomon via a.salomon@feyenoord.nl.