MITCHELL LIEVELD IN COACHSTAFF ZEEUW & ZEEUW

31 August 2020

Hij speelde in het Onder 16-team van Rotterdam Basketbal en keert terug naar de club in de staff van hoofdcoach Toon van Helfteren. Lieveld (30) zal zich voornamelijk gaan bezighouden met de video-analyse.
 
Hij combineert dit met zijn werk als teamleider op een middelbare school en het hoofdcoachschap bij promotiedivisieclub Cobra Nova. Hij was onder andere actief als hoofdcoach van het nationale Onder 15-team en assistent bij het vrouwen eredivisieteam van 4Consult-Binnenland.
 
“Ik kijk uit naar de samenwerking met Toon van Helfteren; de rol in de technische staff onderschrijft mijn ambitie als coach.”


Comments

  1. Jeffrey Silva - 1 September 2020 at 16:56

    Wat een aanwinst! Wereldgozer met enorm veel kennis. Hebben jullie een goede aan.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *