Ook vier weken geen wedstrijden in de DBL

13 October 2020

Op basis van de nieuwe maatregelen omtrent corona die vanavond werden bekendgemaakt, wordt de Dutch Basketball League tijdelijk stilgelegd. Gedurende de komende vier weken zal er niet gespeeld worden. Direct na de persconferentie van minister-president Mark Rutte heeft het bestuur van de DBL vergaderd met vertegenwoordigers van alle clubs. Dit overleg was goed en constructief.

Besloten is om een taskforce in het leven te roepen bestaande uit bestuurders van verschillende DBL clubs, onder wie onze algemeen directeur Paul de Vos. De komende dagen zullen zij zich in alle rust beraden over wat de slimste en best haalbare scenario’s gaan zijn om de periode na de komende vier weken in te vullen. Vanzelfsprekend worden de belangen van fans en sponsors nadrukkelijk afgewogen. Uiterlijk na het weekend wordt naar buiten getreden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *