VALEO LIFESTYLE HELPT ZEEUW & ZEEUW IN CORONATIJD

28 October 2020

De spelers van Zeeuw&Zeeuw Feyenoord kunnen net als hun collega’s niet voluit als team trainen. Momenteel trainen ze of individueel of verspreid over de zalen in het Topsportcentrum. Daarom is de club blij met de ondersteuning van HayoVenema van Valeo Lifestyle, die afgelopen week een overeenkomst met de club sloot.

Hayo begeleidt vanaf de start van dit Coronaseizoen de spelers op individuele basis. Ze worden uitgedaagd op het gebied van kracht en conditie en krijgen adviezen op het gebied van voeding. Bovendien houden ze zo de lol erin nu de wedstrijden volledig zijn weggevallen.

Aanvoerder Jeroen van der List zegt hierover: “We zijn zeer content met de tijd en energie die Hayo in ons team stopt. Het is een volgende stap in professionaliteit bij Feyenoord om met iemand te werken die niet alleen verstand heeft van de werking van spiergroepen, maar ook de relatie legt met onze voeding. Zo gaan we nog sterker uit dit Coronatijdperk komen.”

Het bevalt Hayo Venema goed op met deze topsporters te werken: “Ze zijn zeer gemotiveerd en willen elkaar steeds overtreffen; dat is natuurlijk prettig coachen. Het valt me op dat de heren goed in vorm zijn, maar beter kan altijd. Ik heb een gericht kracht- en conditieprogramma opgesteld, afgestemd op het Coronaregime. Daarnaast hebben ze nu een programma voor voeding en herstel, zodat ze straks op de toppen van hun kunnen gaan presteren.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spelers

Jailin Gill
Center
Niels Foerts
Guard

#

Lengte: 1.85 m

Geboortedatum: 17-10-1997

Nationaliteit: BEL

Mack Bruining
Point-guard

#5

Lengte: 1.89 m

Geboortedatum: 04-07-1997

Nationaliteit: NL

Coen Stolk
Forward

#6

Lengte: 1.95 m

Geboortedatum: 26-06-97

Nationaliteit: NL

Jeroen van der List
Forward - Center

#11

Lengte: 2.13 m

Geboortedatum: 09-12-1989

Nationaliteit: NL

Nieuwsbrief