Door corona moesten we het een paar jaar uitstellen, maar het Funding Dinner van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball maakte afgelopen maandag een daverende comeback. In de sfeervolle ambiance van het Afghaanse restaurant Helai ontvingen we ruim honderd gasten die onder het genot van geweldig eten en de muziek van Joris Lutz een topavond beleefden. Een loterij en een veiling overtroffen qua inkomsten zelfs de verwachtingen.

Het was een bont gezelschap dat aan de boorden van de Maas bij elkaar kwam. Behalve sponsors, relaties, spelers, partners en vrijwilligers waren er ook gasten die voor het eerst bij een Funding Dinner aanwezig waren en op ongedwongen wijze kennis maakten met onze basketbalclub.

Hoogtepunt van de avond was de veiling die werd geleid door bekende Rotterdammer Sander de Kramer. Met de nodige humor zorgde hij ervoor dat er mooie bedragen werden neergeteld voor een aantal items. Zo ging een door de selectie van Feyenoord (voetbal) gesigneerd shirt voor een topbedrag weg en ook op een door onze hoofdsponsor Zeeuw & Zeeuw beschikbaar gestelde elektrische scooter werd gretig geboden. Aan het einde van de avond liet  de winnaar van de pubquiz, onze eigen Isai Sow, zijn prijs (een door onze selectie gesigneerd basketbalshirt) met groot succes ook nog eens veilen.

Feyenoord Basketball bedankt iedereen die deze avond mogelijk maakte zeer hartelijk en is al begonnen aan de voorbereidingen van editie 2024!