Misschien was de uiteindelijke uitslag (74-107) iets te geflatteerd, maar op de overwinning van Heroes Den Bosch was op 29 oktober niets af te dingen. Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball hield alleen in het eerste kwart mede dankzij een uitstekende Caleb Vijber nog enigszins gelijke tred met de uiterst geconcentreerde, sterke en scherp schietende Brabanders: 21-25. 
Een run van 0-11 en zes minuten zonder een Rotterdamse score bezegelden eigenlijk al in het tweede kwart het lot van Feyenoord Basketball. Ook de zeer goed gevulde zaal kon het team niet opzwepen naar een verrassing. “Direct vanaf het begin kregen we een fysieke tik van Den Bosch”, aldus coach Tim Arns na afloop in de livestream. “Vooral verdedigend hadden we moeite met hun fysieke spel.”
Via 32-45 en een oplopende foutenlast bij de thuisploeg liep Den Bosch met mannen als Stumbris (20 punten, 5 driepunters), Moore, Price en Van der Mars uit en werd het derde kwart afgesloten met 53-72. Daarna slechtten de Bosschenaren in het laatste deel voor de tweede keer dit seizoen de barrière van honderd punten door een schot van youngster Thijs Beens.
“Donar hebben we in de eerste wedstrijd verrast met ons agressieve en dynamische spel”, vervolgde Arns. “Andere teams weten dat nu ook. Wedstrijden tegen Leiden en Den Bosch zijn belangrijk om te weten waar je staat. Dat is een niveau waarnaar we uiteindelijk toe willen, maar nog niet zijn.”
Coach Erik Braal van Heroes gaf de Rotterdammers nog wel een compliment. “Feyenoord Basketball probeerde het ons zo moeilijk mogelijk te maken door op het randje te spelen. Dat is ook precies wat ze moeten doen, maar mijn ploeg kon er mentaal goed mee omgaan en bleef gefocust.”
Bij Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball verdiende Caleb Vijber het predikaat Man of the Match met 16 punten en een aantal prachtige acties. Onze topscorer Trenton Gibson kwam deze keer “slechts” tot 12 punten en 6 assists, Zaba Bangala tot 12 punten en 6 rebounds, terwijl Maik Bouwer 13 punten scoorde.
Mooi was dat ook alle andere spelers binnen de lijnen kwamen en dat Olviennio van den Berg drie punten liet aantekenen.