Deze week is IVA GROEP partner van de week. De band die Feyenoord Basketball en IVA hebben, gaat al zo’n twintig jaar terug. “We hebben samen goede en minder goede tijden meegemaakt”, vertelt directeur Hans Hofhuis. “Hoe dan ook voelt het geweldig om al zo lang partner te zijn.”

IVA verricht allang véél meer dan alleen print- en drukwerk. Zo kun je bij IVA ook terecht voor complete kantoorinrichting. “Van klimaatbeheersing en innovatieve verlichting tot en met het creëren van fijne werkruimtes, bijvoorbeeld door middel van flexibele glazen ritswanden die makkelijk verplaatsbaar zijn. Daarmee creëer je in een handomdraai een fijne, stille werkomgeving voor je medewerkers”, zegt Hans.

En ja, ook voor oplossingen omtrent printen, scannen en kopiëren kun je bij IVA terecht voor een totaaladvies. Zo leverde IVA samen met fabrikant Kyocera ruim 80 multifunctionele printers/scanners aan de hoofdsponsor van Feyenoord Basketball, autobedrijf Zeeuw & Zeeuw.

Paul de Vos (links) en Hans Hofhuis.

Zelf is Hans Hofhuis overigens geen basketballer. “Ik heb op de middelbare school weleens gebasketbald, maar ik liep iedereen in de weg en ik snapte de regels niet goed”, lacht hij. “De reden dat ik toch van basketbal ben gaan houden, is mijn zoon Steven. Die begon op 12-jarige leeftijd met basketballen en dankzij hem heb ik kennisgemaakt met de sport en Feyenoord Basketball.

Inmiddels is hij verknocht aan de sport en de club. “Het is gewoon een hartstikke leuk spel om te zien. We spelen in een geweldige sporthal, het is altijd droog en de sfeer is altijd goed. Er is nooit gedoe op de tribunes zoals soms bij voetbal. De vraag is alleen… Wanneer worden we kampioen? Het zou toch fantastisch zijn om dat mee te maken.”

Ook partner worden van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball? Mail naar a.salomon@feyenoord.nl.