Nog een paar weken en Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball speelt de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen in ons vertrouwde Topsportcentrum. Meteen is er op 7 oktober een topaffiche: een clash met Landstede Hammers, waar ex-Feyenoorder Coen Stolk is neergestreken.

Voor dit ongetwijfeld enerverende duel zijn nu al kaartjes te koop via TICKETS. Wees verzekerd van uw plek en koop uw tickets. Op deze site kunt u ook terecht voor de aanschaf van een seizoenskaart, waarmee u alle wedstrijden kunt bezoeken.

Behalve een aantal bekende namen zoals Jeroen van der List, Isai Sow, Pieter Buijs, Philip Metz en Terrence Bieshaar brengt Feyenoord Basketball dit seizoen een aantal nieuwe spelers binnen de lijnen. Zij hebben in de voorbereiding, die nu in volle gang is, al mooie dingen laten zien. Zo zijn er de nieuwe Amerikaanse guards Shavar Reynolds en Stacey Beckton junior en de veelscorende Trey Diggs. Zij overleggen mooie cijfers uit het collegebasketball en zijn erop gebrand Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball een stap richting de traditionele topploegen te laten maken. Ook van Marijan Obad en Ivo de Vreede die overkwamen van Weert en Charleroi wordt veel verwacht.

Kortom, er is veel om naar uit te kijken. Daarom hopen we u op 7 oktober te verwelkomen. Voor groepen en clubs gelden dit seizoen speciale tarieven. Stuur een mail naar media@feyenoordbasketball.nl als u interesse heeft,

Tot 7 oktober!