Wil je er volgende week bij zijn wanneer Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball zich meet met de beste ploeg van België? Koop dan nu al je tickets op deze site. Op zondag 20 maart bezoekt Filou Oostende het Topsportcentrum in Rotterdam. De Belgen zijn dit seizoen in de nieuwe BNXT League nog ongeslagen en klopten in de eerste wedstrijd van de Elite Gold Donar Groningen met liefst 98-74. Ook is de Belgische kampioen nog actief in de Europese Champions League. Kortom, het is zeer de moeite waard Feyenoord Basketball in actie te zien tegen deze Europese subtopper. Het belooft heel druk te worden, dus wacht niet te lang met het bestellen van de tickets.

Op 20 maart (aanvang 14.30 uur) zal ons wedstrijdshirt te koop zijn in onze shop in het Topsportcentrum. Ook de andere merchandise is dan on sale. Dus grijp je kans en zorg ervoor dat je als eerste in een origineel Feyenoord-basketbalshirt kunt rondlopen!

Belgische baksetbalfans opgelet!

Via de partnerhotels van Rotterdam Topsport kunnen we u korting aanbieden voor een hotelovernachting in het prachtige Rotterdam. Meer weten? Stuur dan een mail naar media@feyenoordbasketball.nl.

Deze aanbieding geldt ook voor fans van Antwerpen, Mechelen, Mons-Hainaut en Leuven die de komende tijd naar de wedstrijden in Rotterdam komen.