Voor de tweede keer in deze competitie troffen we dinsdagavond Landstede Zwolle. In de thuiswedstrijd op 7 oktober won Zwolle met 77-82. Het was de wedstrijd waarin Stacy Beckton zodanig ernstig geblesseerd raakte aan zijn hand, dat een operatie noodzakelijk was en twee maanden revalidatie. Dat dat voor Zeeuw & Zeeuw Feyenoord een aderlating was, blijkt uit zijn eerste echte wedstrijd na deze blessureperiode. Uitgerekend weer tegen Landstede scoorde hij (net als Shavar Reynolds) 21 punten. Maar het was niet voldoende om een tweede verlies te voorkomen.

De Zwollenaren hebben goede driepunterschutters in huis en ook Arnaldo Toro Barea uit Puerto Rico. Hij scoort ook 21 punten, maar pakt 15 rebounds. Hij berokkent Zeeuw & Zeeuw Feyenoord in het eerste kwart al, naar later blijkt, onherstelbare schade. De eerste kwartstand is 27-14. In het tweede kwart gaan beide ploegen gelijk op. Tray Diggs schiet af en toe zoals we hem kennen en ook Terrence Bieshaar komt door met een driepunter. Bij de rust heeft Zeeuw & Zeeuw Feyenoord één puntje van de achterstand afgesnoept: 47-35.

In de tweede helft loopt de thuisploeg met een 5-0 run weg (52-35). Feyenoord biedt zeker tegenstand maar is nogal ongelukkig in balverlies en met notoire scheidsrechterlijke dwalingen. Derde kwart 68-54.

Shavar Reynolds heeft zijn vierde fout opgelopen. Toon van Helfteren past daarna handbalwissels toe: Shavar speelt de aanvallen mee, Isaï moet het verdedigende werk voor zijn rekening nemen. Met die tactiek komt Zeeuw & Zeeuw Feyenoord nog terug tot 81-73.

Het verlies is een feit (85-73), net als de terugkeer van Stacy Beckton.