Na Coen Stolk tekende ook point-guard Mack Bruining een tweejarig contract bij Zeeuw&Zeeuw Feyenoord. In augustus 2019 kwam Bruining, die in zijn jeugd al een aantal seizoenen in Rotterdam speelde, over van BC Apollo. Eerder speelde hij drie jaar bij Rode Ster Belgrado.Hij kwam uit voor de nationale teams Onder 16, Onder 18 en Onder 20.

De 23-jarige Bruining kwam in zijn eerste jaar bij Zeeuw&Zeeuw Feyenoord goed voor de dag. Hij kwam tot gemiddeld 23 minuten, scoorde 7,5 punt in 21 wedstrijden.

07-03-2020: Basketbal: Feyenoord Basketbal v Donar: Rotterdam Mack Bruining

Bruining roept ook herinnering op aan een mooi stuk historie van de club. Zijn vader Bareld maakte deel uit van het team dat het eredivisieschap naar Rotterdam bracht. De club heette toen Gunco Rotterdam, stond onder leiding van coach Kintor Ouwens en promoveerde in de jaren tachtig van de vorige eeuw drie keer op rij vanuit het rayon naar de Eredivisie.
Rotterdam begint aan het 31ste seizoen op het hoogste niveau.

Mack Bruining: “Ik ben blij met dit contract, heerlijk om straks weer te beginnen. Ik vind het maar niks al die maanden zonder competitie. Nu ligt er een mooie basis voor de komende seizoenen.”