STERKER DOOR STRIJD


Het is de Rotterdamse wapenspreuk waarmee wij ons in deze tijd verbonden voelen. Wij laten ons niet verslaan door de verwachte crisis, we willen juist sterker uit deze tijd komen. Het is onze ambitie om aankomend seizoen een tussensprint te trekken om zo snel als mogelijk weer op het begrotingsniveau van voor Corona te komen. We zijn op dit moment vooral bezig om opnieuw een kwalitatief goed team neer te zetten dat opnieuw de strijd met de top vier aan kan gaan. U kunt ons daarbij helpen.Er is nog heel veel onduidelijk als het gaat om de competitie 2020-2021. We waren maanden uit het oog, maar we hopen niet uit uw hart, want we hebben u meer dan ooit nodig.

STEUN DE CLUB, KOOP EEN SEIZOENKAART

De Coronapandemie raakte ook onze organisatie; we schrapten minimaal zeven thuiswedstrijden en liepen sponsorgelden mis. Het is zoals het is en minder erg dan wat sommige organisatie in andere branches voor hun kiezen hebben gekregen. Niettemin hebben wij onze supporters keihard nodig om weer een volwaardig team op de been te kunnen brengen. Daarom doen we een dringend beroep op u: koop een seizoenkaart. We bieden ‘m aan voor slechts € 99,–, zo goedkoop is hij nog nooit geweest. Natuurlijk is Corona de wereld nog niet uit en blijven het onzekere tijden; ziet u daarom de aanschaf ook vooral als steun aan de club.
Doet u mee? Mail “Seizoenkaart JA” naar p.devos@feyenoordbasketball.nl en we antwoorden u hoe we dit gaan organiseren, want voor het geval wij wedstrijden gaan spelen in de anderhalve-meter samenleving, heeft u met een seizoenkaart zeker een tribuneplek.(Had u vorig jaar een seizoenkaart en heeft u daarover een vraag? Mail de vraag dan naar ditzelfde adres.)

Foto: Luka de Kruijf