Onze sponsor Toto is ook naamgevend sponsor van de nationale beker. In die strijd om de Cup zijn we aanbeland bij de laatste acht. Alle “amateurteams” en BNXT-deelnemer Den Helder zijn inmiddels uitgeschakeld en de overige profteams gaan uitmaken wie er in maart de finale mogen spelen.
De loting koppelde Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball aan LWD Basket. Donar Groningen – Landstede Zwolle, BAL Weert – Heroes Den Bosch en Yoast United – ZZ Leiden zijn de andere duels. De kwartfinales gaan over twee wedstrijden. Op dinsdag 19 december spelen we in Leeuwarden de return om 20.00 uur. Mochten we deze ronde overleven, dan wacht ons een dubbele ontmoeting met de winnaar van Donar – Zwolle. Die strijd staat voor januari op de agenda.

Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball neemt het komende zaterdag in de Toto Basketball Cup op tegen LWD Basket. Een bekerwedstrijd is altijd anders. Meer nog dan bij “normale” competitiewedstrijden spelen vechtlust en energie een grote rol. Dus ook het thuispubliek in het Topsportcentrum kan een doorslaggevende factor zijn. Niets is sterker dan dat ene woord… Feyenoord! 
We hebben uw steun dus heel hard nodig. Daarom hanteren we een eenmalige entreeprijs van slechts 6 euro. De wedstrijd begint om 20.00 uur. En uw tickets bestelt u nu al op onze website.
Voor clubs en bedrijven is er vanaf 10 personen groepskorting mogelijk. Stuur daarvoor een mail naar office@feyenoordbasketball.nl en vermeld hoeveel kaarten u wenst af te nemen.