Het team van interim-coach Armand Salomon liet dinsdag in Luik zen nog altijd springlevend te zijn. Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball gaf het ambitieuze Luik een ongenadig pak rammel:
74-96..

Ons team speelde vanaf het begin geconcentreerd en izersterk. Met in de eerste helft Shavar Reynolds als absolute uitblinker. De Amerikaanse point guard was geweldig op reef en zorgde er aan het einde van de eerste helft bijna in zin eentje voor dat er een gat werd geslagen: 32-44 Feyenoord Basketball was ontketend. Trey Diggs (31 punten, 70% driepunters) en Devine Eke (19 punten, 10 rebounds) namen de rol van Shavar over met als gevolg een klinkende 56-79 aan het einde van het derde kwart. De wedstrijd was gespeeld en Shavar Reynolds kreeg de gelegenheid aan zin stats te werken: 31 punten, 8 assists, 7 rebounds en een efficiency van +46. Devine Eke verhoogde de feestvreude met een aantal zeer spectaculaire acties. De franstalige livestream-commentator had het nit meer ten Devine in de tweede helft over drie verdedigers heen wilde dunken.
Op alle fronten was Zeeuw & Zeeuw Feyenoord de Belgen de baas: in steals (12 om 8), in assists (19 om 12) en in rebounds (36 om 30).