De klap kwam hard aan bij de fans van Zeeuw &Zeeuw Feyenoord Basketball in Zwolle. Met vertrouwen reisde een behoorlijk contingent aanhangers naar het Landstede Sportcentrum om een paar uur later te constateren dat ze waarschijnlijk de slechtste wedstrijd van het seizoen hadden gezien. Feyenoord ging met 84-58 hard en pijnlijk onderuit. 
Snel vergeten, zo was de eerste gedachte, maar natuurlijk pas na een grondige evaluatie. Bijna heel het team had een off-day en verspeelde tegen het zeker niet op topniveau spelende Landstede Hammers een kans om bovenin mee te draaien. De stats waren veelzeggend: 25 turnovers waaruit 21 punten vielen, 11 procent driepunters (3-26) en 41 procent vrije worpen (5 uit 12). 


Eigenlijk speelde Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball alleen in het eerste kwart aardig gelijk op met Zwolle en vergrootte een stand van 7-12 de hoop van de gasten. Maar na het eerste kwart (14-12) was het gedaan, namen de fouten, mislukte layups  en verkeerde beslissingen toe en liep de thuisploeg uit naar 38-25 bij rust. 


De tweede helft begon met een mislukte dunk van de verder redelijk spelende Maik Bouwer. Maar hij en topscorer Bangala (16 punten) konden het onheil niet keren. De Zweed die een aantal keren prima de basket opzocht produceerde liefst 8 turnovers en zag de anders zo stabiele Trenton Gibson zijn voorbeeld volgen (7 punten, 5 turnovers). Maar ook Caleb Vijber (1 op 10 driepunters), een week eerder Man of the Match tegen Den Bosch, Isai Sow en Stacy Beckton waren ver verwijderd van hun normale niveau. En zo werd het resterende deel van de wedstrijd een kwelling en kwam de verlossing bij 84-58.